Allergének

ALLERGÉN ÉLELMISZERÖSSZETEVŐK LISTÁJA

Étlapunkon az ételeknél a lenti listának megfelelő számmal jelöltük
az adott ételben megtalálható allergén összetevőket
1. 
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek
2.
Rákfélék és azokból készült termékek
3.
Tojás és abból készült termékek
4.
Halak és azokból készült termékek
5.
Földimogyoró és abból készült termékek
6.
Szójabab és abból készült termékek
7.
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)
8.
Diófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia) és azokból készült termékek
9.
Zeller és abból készült termékek
10.
Mustár és abból készült termékek
11.
Szezámmag és abból készült termékek
12.
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben
13.
Csillagfürt és abból készült termékek
14.
Puhatestűek és abból készült termékek